ΚΑΒΑΛΑ: Ομονοίας 97, 2510 22 22 57

ΜΟΝΟ ΦΙΛΤΡΟ A5 με Κεραμικό Φίλτρο και Ενεργό Άνθρακα Άνω Πάγκου

70,00€ με ΦΠΑ

από 5

Μένετε σε περιοχή με προβληματικό δίκτυο ύδρευσης και δίνετε μια περιουσία για εμφιαλωμένα νερά; Χρειάζεστε πραγματικά καθαρό νερό; Με μόλις 20 cent του EURO την ημέρα ξεγνοιάστε από το ακατάλληλο πόσιμο νερό και εμπιστευτείτε την κορυφαία ποιότητα καθαρού κρυστάλλινου νερού που μόνο το φίλτρο νερού AQUARIUS Α5 μπορεί και προσφέρει σε αυτήν την τόσο προνομιακή τιμή.

Κατηγορία: . Ετικέτα: .

Περιγραφή Προϊόντος

Φίλτρο βρύσης άνω πάγκου AQUARIUS Α5.
Απαραίτητο σε κάθε σπίτι. Για κάθε τύπο βρύσης. Πανεύκολη τοποθέτηση σε λίγα μόλις λεπτά.

Με τα δημόσια δίκτυα ύδρευσης να είναι επισφαλή για τη μεταφορά του πόσιμου νερού μας, είτε λόγω ακατάλληλων σωληνώσεων είτε λόγω καταλοίπων χλωρίου αλλά και άλλων παραγόντων, το φίλτρο βρύσης AQUARIUS Α5 αποτελεί την αποτελεσματικότερη λύση για καθαρό και ασφαλές πόσιμο νερό.

Στο εσωτερικό του φίλτρου AQUARIUS Α5 βρίσκεται το κεραμικό φίλτρο με block ενεργού άνθρακα, εμπλουτισμένο με κολλοειδή άργυρο. Οι πόροι του φίλτρου φτάνουν τα 0,5 micron προσροφώντας με εξαιρετική αποτελεσματικότητα όλους τους επιβλαβείς παθογόνους μικροοργανισμούς όπως: E.Coli, τύφο, χολέρα, σαλμονέλλα, κολοβακτηρίδια κοπράνων, σταφυλόκοκκο, παθογόνα και σποριογόνα βακτήρια, εντερόκοκκους, κρυπτοσπορίδιο κτλ. κατακρατώντας ταυτόχρονα λάσπες, σκουριά, ιζήματα κ.α. Ο ενεργός άνθρακας που περιέχεται στο φίλτρο συγκρατεί αποτελεσματικά ενώσεις όπως : χλώριο, φυτοφάρμακα, φαινόλες, τοξικές ουσίες, ίνες αμιάντου, εξασθενές χρώμιο, κάδμιο, αρσενικό, μόλυβδο και βαρέα μέταλλα, ενώ δεν επηρρεάζει όλα τα χρήσιμα στοιχεία του νερού όπως : μεταλλικά άλατα, ιχνοστοιχεία κτλ.

Το AQUARIUS A5 είναι ιδιαίτερα λεπτό και κομψό, ενώ καταλαμβάνει ελάχιστο χώρο πάνω στον πάγκο της κουζίνας μας. Με διακόπτη επιλογής φιλτραρισμένου ή ελευθέρας ροής νερού (απευθείας από τη βρύση) ανάλογα με τις εκάστοτε ανάγκες σας.

Με το AQUARIUS Α5 απολαμβάνουμε πραγματικά καθαρό νερό για 7.200 λίτρα νερού ή για 12 μήνες χρήσης, όποιο συμβεί πρώτο.

Στη συσκευασία περιλαμβάνονται οδηγίες χρήσης και σύνδεσης.

Ένα αποκλειστικό προϊόν της BIOENERGYHELLAS.COM

Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα θα είναι σύντομα κοντά σας. Μέχρι τότε μπορείτε να επικοινωνήσετε στο 2510 22 22 57 ή με e-mail στο info<@>aquariusfilter.com

Σχετικά Προϊόντα