ΚΑΒΑΛΑ: Ομονοίας 97, 2510 22 22 57
Προσφορά!

Ανταλλακτικό Κεραμικό Φίλτρο Βρύσης με Ενεργό Φαρμακευτικό Ανθρακα για το φίλτρο Α1

29,00€ 19,00€ με ΦΠΑ

από 5
Κατηγορία: .

Περιγραφή Προϊόντος

Υπέρσυμπαγές κεραμικό φίλτρο που αποτελείτε από ένα εξαιρετικό συνδυασμό υλικών: διατομική γη και καολίνη τα οποία πέρα από τις άριστες ικανότητες φιλτραρίσματος έχουν και ευεργετικές ιδιότητες για τον ανθρώπινο οργανισμό. Στον πυρήνα του φίλτρου βρίσκεται ο εξαιρετικής ποιότητας ενεργός άνθρακας από κέλυφος καρύδας εμπλουτισμένος με κολλοειδή άργυρο για την εξουδετέρωση των ιών και την αποστείρωση του φίλτρου συγκρατώντας άριστα το χλώριο, τα βαρέα μέταλλα και τα βακτήρια επιτυγχάνοντας την άμεση και στιγμιαία προσρόφηση του 99,99% των βλαβερών για την υγεία μας ουσιών, καταφέρνοντας να καθαρίσει το νερό που πίνουμε καλύτερα από οποιοδήποτε άλλο φίλτρο της αγοράς, διατηρώντας παράλληλα όλα τα απαραίτητα ιχνοστοιχεία του νερού που καταλήγουν στο ποτήρι μας.
Με την πανεύκολη και γρήγορη τοποθέτηση του φίλτρου αλλά και την ακόμα ευκολότερη αντικατάσταση του ανταλλακτικού του, είμαστε σε θέση να απολαμβάνουμε καθαρό νερό για 4.500 λίτρα ή για 6 μήνες χρήσης, όποιο από τα δύο έρθει πρώτο .

Με λιγότερο από 10 cent του EURO την ημέρα πραγματοποιήστε την επένδυση με την ταχύτερη απόσβεση που κάνατε ποτέ για το πορτοφόλι σας και εκμεταλλευτείτε τα οφέλη ενός πραγματικά καθαρού πόσιμου νερού που είναι ότι καλύτερο για την υγεία σας αλλά και την υγεία των αγαπημένων σας προσώπων. Λόγω του μικρού του όγκου μπορείτε να το μεταφέρετε μαζί σας στα ταξίδια σας, στο ξενοδοχείο, στο εξοχικό, για να είστε 100 % σίγουροι για το νερό που πίνετε παντού και πάντα.
Χρησιμοποιήστε το στο μαγείρεμα, το πλύσιμο των λαχανικών η του κρέατος, για το γάλα του μωρού, τον καφέ η το τσάι σας και διασφαλίστε τον οργανισμό σας από προβλήματα υγείας όπως πονοκεφάλους, ημικρανίες, πέτρες στην χολή η στα νεφρά, προβλήματα στο συκώτι ή το στομάχι σας οι οποίες είναι ελάχιστες από τις συνήθεις ασθένειες που προκαλούνται από την πόση του ακάθαρτου νερού, πέρα από τις μεταλλάξεις και τις καρκινογενέσεις.

Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα θα είναι σύντομα κοντά σας. Μέχρι τότε μπορείτε να επικοινωνήσετε στο 2510 22 22 57 ή με e-mail στο info<@>aquariusfilter.com

Σχετικά Προϊόντα