ΚΑΒΑΛΑ: Ομονοίας 97, 2510 22 22 57
Προσφορά!

ΤΡΙΠΛΟ ΦΙΛΤΡΟ GIGA A10 με Κεραμικό Φίλτρο και Ρητίνη Αλάτων και Νιτρικών

250,00€ 199,00€ με ΦΠΑ

από 5

Απαραίτητο σε σπίτια που βρίσκονται κοντά σε καλλιεργήσιμες εκτάσεις ή τοαντλιοστάσιο τους αρδεύεται από γεώτρηση.

Με μόλις ελάχιστα cent του EURO την ημέρα ξεγνοιάστε από το ακατάλληλο πόσιμο νερό και εμπιστευτείτε την κορυφαία ποιότητα καθαρού κρυστάλλινου νερού που μόνο το τριπλό φίλτρο νερού AQUARIUS GIGA Α10 μπορεί και προσφέρει σε αυτήν την τόσο προνομιακή τιμή.

Το AQUARIUS GIGA A10 ξεχωρίζει διότι είναι το μοναδικό τριπλό φίλτρο νερού που μετατρέπεται σε άνω ή κάτω πάγκου με μεγάλη ευκολία και σε πολύ λίγο χρόνο. Σας δίνει έτσι τη δυνατότητα να το τοποθετήσετε πάνω ή κάτω από τον πάγκο της κουζίνας σας, ώστε να έχετε τη μέγιστη εξοικονόμηση χώρου ανάλογα τις ανάγκες σας.

Κατηγορία: . Ετικέτα: .

Περιγραφή Προϊόντος

Απαραίτητο σε σπίτια που βρίσκονται κοντά σε καλλιεργήσιμες εκτάσεις ή το αντλιοστάσιο τους αρδεύεται από γεώτρηση.
Τριπλό φίλτρο βρύσης Άνω και Κάτω πάγκου AQUARIUS GIGA A10. Απαραίτητο σε κάθε σπίτι. Για κάθε τύπο βρύσης με εύκολη τοποθέτηση σε λίγα λεπτά για την χρήση του ως φίλτρο άνω πάγκου και με δυνατότητα μετατροπής του πολύ εύκολα και γρήγορα σε
φίλτρο κάτω πάγκου.Με τα δημόσια δίκτυα ύδρευσης να είναι επισφαλή για τη μεταφορά του πόσιμου νερού μας, είτε λόγω ακατάλληλων σωληνώσεων είτε λόγω καταλοίπων χλωρίου αλλά και άλλων παραγόντων, το φίλτρο βρύσης AQUARIUS GIGA Α10 αποτελεί την αποτελεσματικότερη λύση για καθαρό πόσιμο νερό.Το AQUARIUS GIGA A10 ξεχωρίζει διότι είναι το μοναδικό φίλτρο νερού που μετατρέπεται σε άνω ή κάτω πάγκου με μεγάλη ευκολία και σε πολύ λίγο χρόνο. Σας δίνει έτσι τη δυνατότητα να το τοποθετήσετε πάνω ή κάτω από τον πάγκο της κουζίνας σας, ώστε να έχετε τη μέγιστη εξοικονόμηση χώρου ανάλογα τις ανάγκες σας.
Στο εσωτερικό του φίλτρου AQUARIUS Α10 βρίσκονται:

 1. Κεραμικό φίλτρο με block ενεργού άνθρακα, εμπλουτισμένο με κολλοειδή άργυρο. Οι πόροι  του φίλτρου φτάνουν τα 0,5 micron προσροφώντας με εξαιρετική αποτελεσματικότητα όλους τους επιβλαβείς παθογόνους μικροοργανισμούς όπως: E.Coli, τύφο, χολέρα, σαλμονέλλα, κολοβακτηρίδια κοπράνων, σταφυλόκοκκο, παθογόνα και σποριογόνα βακτήρια, εντερόκοκκους, κρυπτοσπορίδιο κτλ. κατακρατώντας ταυτόχρονα λάσπες, σκουριά, ιζήματα  κ.α. Ο ενεργός άνθρακας που περιέχεται στο φίλτρο συγκρατεί αποτελεσματικά ενώσεις όπως : χλώριο, φυτοφάρμακα, φαινόλες, τοξικές ουσίες, ίνες αμιάντου, εξασθενές χρώμιο, κάδμιο, αρσενικό, μόλυβδο και βαρέα μέταλλα, ενώ δεν επηρρεάζει όλα τα χρήσιμα στοιχεία του νερού όπως : μεταλλικά άλατα, ιχνοστοιχεία κτλ.
 2. Φίλτρο κατακράτησης αλάτων, που είναι απαραίτητο σε περιοχές με σκληρό νερό, το οποίο συγκρατεί τα άλατα ασβεστίου και μαγνησίου. Εναλλακτικά, μπορεί να χρησιμοποιηθεί δεύτερο κεραμικό φίλτρο με ενεργό άνθρακα για περιοχές όπου το νερό είναι πολύ βρώμικο ή φίλτρο κατακράτησης νιτρικών για περιοχές όπου το νερό αρδεύεται από γεωτρήσεις ή επηρρεάζεται από νερά καλλιεργήσιμων εκτάσεων.
 3. Φίλτρο κατακράτησης των νιτρικών αλάτων.

Με το AQUARIUS GIGA A10 απολαμβάνουμε καθαρό νερό για 9.500 λίτρα νερού ή για 12 μήνες χρήσης, γεγονός που το καθιστά την ιδανικότερη επιλογή για πολυμελείς οικογένειες ή όπου υπάρχει μεγάλη κατανάλωση νερού ( επαγγελματικοί χώροι, σημεία εστίασης ,βιομηχανικές ή βιοτεχνικές εγκαταστάσεις, κ.α. ).

Στη συσκευασία περιλαμβάνονται οδηγίες χρήσης, σύνδεσης και όλα τα εξαρτήματα για να μετατραπεί το φίλτρο σε κάτω πάγκου.

Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα θα είναι σύντομα κοντά σας. Μέχρι τότε μπορείτε να επικοινωνήσετε στο 2510 22 22 57 ή με e-mail στο info<@>aquariusfilter.com

Σχετικά Προϊόντα

 • Μένετε σε περιοχή με προβληματικό δίκτυο ύδρευσης και δίνετε μια περιουσία για εμφιαλωμένα νερά; Χρειάζεστε πραγματικά καθαρό νερό; Το νερό στην περιοχή σας είναι σκληρό;

  Με λίγα cent του EURO την ημέρα ξεγνοιάστε από το ακατάλληλο πόσιμο νερό και εμπιστευτείτε την κορυφαία ποιότητα καθαρού κρυστάλλινου νερού που μόνο το τριπλό φίλτρο νερού AQUARIUS Α7 μπορεί και προσφέρει σε αυτήν την τόσο προνομιακή τιμή.

 • Μένετε σε περιοχή με προβληματικό δίκτυο ύδρευσης και δίνετε μια περιουσία γιαεμφιαλωμένα νερά; Χρειάζεστε πραγματικά καθαρό νερό; Είστε επαγγελματίας εστίασης; Έχετε αυξημένες ανάγκες κατανάλωσης νερού;

  Με μόλις ελάχιστα cent του EURO την ημέρα ξεγνοιάστε από το ακατάλληλο πόσιμο νερό και εμπιστευτείτε την κορυφαία ποιότητα καθαρού κρυστάλλινου νερού που μόνο το φίλτρο νερού AQUARIUS GIGA Α9 μπορεί και προσφέρει σε αυτήν την τόσο προνομιακή τιμή.

  Το AQUARIUS GIGA A9 ξεχωρίζει διότι είναι το μοναδικό φίλτρο νερού που μετατρέπεται σε άνω ή κάτω πάγκου με μεγάλη ευκολία και σε πολύ λίγο χρόνο. Σας δίνει έτσι τη δυνατότητα να το τοποθετήσετε πάνω ή κάτω από τον πάγκο της κουζίνας σας, ώστε να έχετε τη μέγιστη εξοικονόμηση χώρου ανάλογα τις ανάγκες σας.

  Προσφορά!
 • Μένετε σε περιοχή με προβληματικό δίκτυο ύδρευσης και δίνετε μια περιουσία γιαεμφιαλωμένα νερά; Χρειάζεστε πραγματικά καθαρό νερό; Είστε επαγγελματίας εστίασης; Έχετε αυξημένες ανάγκες κατανάλωσης νερού;

  Με μόλις ελάχιστα cent του EURO την ημέρα ξεγνοιάστε από το ακατάλληλο πόσιμο νερό και εμπιστευτείτε την κορυφαία ποιότητα καθαρού κρυστάλλινου νερού που μόνο το φίλτρο νερού AQUARIUS GIGA Α8 μπορεί και προσφέρει σε αυτήν την τόσο προνομιακή τιμή.

  Το AQUARIUS GIGA A8 ξεχωρίζει διότι είναι το μοναδικό φίλτρο νερού που μετατρέπεται σε άνω πάγκου με μεγάλη ευκολία και σε πολύ λίγο χρόνο. Σας δίνει έτσι τη δυνατότητα να το τοποθετήσετε πάνω από τον πάγκο της κουζίνας σας, ώστε να έχετε τη μέγιστη εξοικονόμηση χώρου ανάλογα τις ανάγκες σας.

  Προσφορά!