ΚΑΒΑΛΑ: Ομονοίας 97, 2510 22 22 57
Προσφορά!

Mini Type A1 Βρύσης με Κεραμικό Φίλτρο και Ενεργό Άνθρακα

49,00€ 39,00€ με ΦΠΑ

από 5

Με το φίλτρο βρύσης AQUARIUS απολαμβάνουμε πραγματικά καθαρό νερό για εμάς και τους ανθρώπους μας. Για κάθε τύπο βρύσης με εύκολη τοποθέτηση σε λίγα μόλις λεπτά.

Περιγραφή Προϊόντος

Φίλτρο βρύσης mini type series της AQUARIUS.

Για κάθε τύπο βρύσης με εύκολη τοποθέτηση σε λίγα μόλις λεπτά.

Με το φίλτρο βρύσης AQUARIUS απολαμβάνουμε πραγματικά καθαρό νερό για εμάς και τους ανθρώπους μας. Με τα περισσότερα φίλτρα της αγοράς να λειτουργούν μονοδιάστατα, το AQUARIUS ξεχωρίζει γιατί μας παρέχει περισσότερες από μια λειτουργίες όπως ποιοτικό καθαρισμό, αποστείρωση, ενεργοποίηση και εμπλουτισμό με πολύτιμα για τον οργανισμό μας ιχνοστοιχεία. Το μυστικό της εξαιρετικής απόδοσης του φίλτρου βρύσης AQUARIUS minitype;

  • Έχει υπερ-συμπαγές κεραμικό φίλτρο στον πυρήνα του οποίου βρίσκεται ο εξαιρετικής ποιότητας ενεργός άνθρακας όπου επιτυγχάνει την άμεση και στιγμιαία προσρόφηση του 99,99% των βλαβερών για την υγεία μας ουσιών, καταφέρνοντας να καθαρίσει το νερό που πίνουμε καλύτερα από οποιοδήποτε άλλο φίλτρο της αγοράς.
  • Με την πανεύκολη και γρήγορη τοποθέτηση του ανταλλακτικού του, είμαστε σε θέση να απολαμβάνουμε καθαρό νερό για 4.500 λίτρα ή 6 μήνες χρήσης.Με μόλις λίγα cent του EURO την ημέρα πραγματοποιήστε την επένδυση με την ταχύτερη απόσβεση που κάνατε ποτέ για το πορτοφόλι σας και εκμεταλλευτείτε τα οφέλη ενός πραγματικά καθαρού πόσιμου νερού που είναι ότι καλύτερο για την υγεία σας αλλά και την υγεία των αγαπημένων σας προσώπων!

Αποκτήστε το φίλτρο νερού AQUARIUS MINITYPE SERIES υψηλής ακριβείας σε αυτήν την τόσο προνομιακή τιμή που μόνο η BIOENERGYHELLAS μπορεί να σας προσφέρει και απολαύστε πραγματικά καθαρό και υγιεινό νερό.

Επιπλέον Πληροφορίες

Διαστάσεις 100 cm
Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα θα είναι σύντομα κοντά σας. Μέχρι τότε μπορείτε να επικοινωνήσετε στο 2510 22 22 57 ή με e-mail στο info<@>aquariusfilter.com