Προσφορά!

Τριπλό Φίλτρο Aquarius Α7 Κάτω Πάγκου

Original price was: 208,00 €.Current price is: 193,00 €.

Διαστάσεις: 26 cm μήκος * 7 cm πλάτος * 32 cm ύψος

Προσθήκη στα Αγαπημένα
Προσθήκη στα Αγαπημένα

Βάσει μελετών υπάρχουν περιοχές με πιο επιβαρυμένο νερό, είτε λόγω ύπαρξης περισσότερων του φυσιολογικού αλάτων (πολύ σκληρό νερό) ή εξαιτίας λιπασμάτων γεμάτων νιτρικές ενώσεις.

Εάν κατοικείτε σε μια τέτοια περιοχή και οι ανάγκες σας είναι αυξημένες, αλλά δεν έχετε χώρο στον πάγκο της κουζίνας ή η βρύση σας είναι τύπου ντουζ, το τριπλό φίλτρο κάτω πάγκου Aquarius A7 της Filtrhellas είναι η λύση, ώστε όλο το κρύο νερό σας να έρχεται φιλτραρισμένο στο ποτήρι σας!

Συσκευή με τρεις καμπάνες από ανοξείδωτο ατσάλι, ιδιαίτερα ανθεκτική και κομψή ώστε να μην καταλαμβάνει πολύ χώρο κάτω από το νεροχύτη της κουζίνας σας, σας προσφέρεται με εγγύηση 25 ετών καλής λειτουργίας, ενώ συντηρείται πανεύκολα εάν καθαριστεί με ένα νωπό πανί.

Εσωτερικά, είναι τοποθετημένες τρεις κεραμικές  φύσιγγες στα 0,5 microns ώστε να  κατακρατούν τους παθογόνους μικροοργανισμούς και τα βακτήρια που τυχόν βρεθούν στο νερό, ιζήματα, λάσπες, σκουριές και άλλα οπτικά εμφανή υλικά. Η μία φύσιγγα περιέχει εσωτερικά του κεραμικού υλικού συμπαγή, ενεργό άνθρακα από κέλυφος καρύδας για την πλήρη και αποτελεσματική κατακράτηση του χλωρίου και σε ικανοποιητικό βαθμό αν υπάρξουν στο νερό, φυτοφάρμακα, φαινόλες, βαρέα μέταλλα και ενώσεις που λειτουργούν επιβαρυντικά για την υγεία, ενώ δεν μας στερεί όλα τα απαραίτητα μέταλλα και ιχνοστοιχεία του νερού που λειτουργούν ευεργετικά για τον οργανισμό μας. Η δεύτερη και η τρίτη φύσιγγα περιέχουν εσωτερικά του κεραμικού υλικού ρητίνη, είτε αποσκλήρυνσης είτε συγκράτησης νιτρικών, είτε και τις δύο, ανάλογα τις ανάγκες που υπάρχουν. Η δεύτερη φύσιγγα μπορεί να περιέχει κεραμικό φίλτρο με ενεργό άνθρακα (όμοια με την πρώτη) σε περίπτωση που η ανάγκη για χρήση διπλής στοιβάδας άνθρακα κριθεί απαραίτητη.

Η διάρκεια ζωής στις φύσιγγες είναι  για 12 μήνες ή 8.200 λίτρα νερού, όποιο έρθει πρώτο. Το φίλτρο νερού Aquarius Α7 κάτω πάγκου, απευθύνεται σε δίκτυα ελεγμένα από τους αρμόδιους φορείς για την καταλληλότητα χρήσης τους, τα οποία θεωρούνται ασφαλή, εκτός ελαχίστων περιπτώσεων βλαβών, επιμολύνσεων ή υποχλωρίωσης του νερού.

Αναζητήστε τα Αυθεντικά Φίλτρα Aquarius !

Διαστάσεις : 26 cm μήκος * 7 cm πλάτος * 32 cm ύψος