Φίλτρο Aquarius Α5+ Κάτω Πάγκου με Βρυσάκι

102,00 

Διαστάσεις : 32 cm ύψος * 6,8 cm πλάτος

Προσθήκη στα Αγαπημένα
Προσθήκη στα Αγαπημένα

Ανήκετε στους ανθρώπους που θέλουν να έχουν πολλές επιλογές;

Το Aquarius A5+ Κάτω Πάγκου με έξτρα βρυσάκι σας δίνει τη δυνατότητα αυτή! Συσκευή από ανοξείδωτο ατσάλι, με 25 χρόνια εγγύηση καλής λειτουργίας, συνοδευόμενη με όλα τα εξαρτήματα που απαιτούνται για τη σύνδεσή του  κάτω από τον πάγκο και ξεχωριστό, ντιζαϊνάτο βρυσάκι για το φιλτραρισμένο νερό, σας δίνει την ευχέρεια να την τοποθετήσετε σε λίγα μόνο λεπτά κάτω από το νεροχύτη σας.

Τι την κάνει να ξεχωρίζει;

  • Η φύσιγγα εσωτερικά είναι 3 σταδίων. Το κεραμικό υλικό της φύσιγγας στα 0,5 microns μπορεί να κατακρατά τους παθογόνους μικροοργανισμούς και τα βακτήρια που τυχόν βρεθούν στο νερό, ιζήματα, λάσπες, σκουριές κτλ ενώ εσωτερικά του κεραμικού ο συμπαγής, ενεργός άνθρακας από κέλυφος καρύδας κατακρατά το χλώριο και σε ικανοποιητικό βαθμό αν υπάρξουν στο νερό, φυτοφάρμακα, φαινόλες, βαρέα μέταλλα και ενώσεις που λειτουργούν επιβαρυντικά για την υγεία, ενώ δεν μας στερεί όλα τα απαραίτητα μέταλλα και ιχνοστοιχεία του νερού που λειτουργούν ευεργετικά για τον οργανισμό μας.  Ενδιάμεσα, υπάρχει ρητίνη αποσκλήρυνσης για να διασπά τα άλατα που υπάρχουν στο νερό και λειτουργούν επιβαρυντικά για τις συσκευές και την υγεία μας (περ. 60% – 70% ανάλογα την επιβάρυνση). Το φίλτρο διαρκεί για 12 μήνες ή 8.200 λίτρα νερού, όποιο έρθει πρώτο.
  • Η συσκευή, από ανοξείδωτο ατσάλι είναι ιδιαίτερα ανθεκτική και κομψή ενώ η μόνη συντήρηση που χρειάζεται είναι απλός καθαρισμός με πανί. Έχει εγγύηση καλής λειτουργίας 25 έτη και η συσκευασία που παραλαμβάνετε περιέχει τα απαραίτητα αξεσουάρ για τη σύνδεσή του κάτω από τον πάγκο : σπιράλ, μούφα σύνδεσης, σωλήνα και έξτρα βρυσάκι. Τοποθετείται πανεύκολα.

Το φίλτρο Aquarius A5+ κάτω πάγκου με ξεχωριστό βρυσάκι της  Filtrhellas είναι ελεγμένο από το Διεθνές Πανεπιστήμιο της Ελλάδος που πιστοποιεί την ποσόστωση της κατακράτησης όλων των βλαβερών ουσιών.

Το φίλτρο νερού Aquarius Α5+ κάτω πάγκου με βρυσάκι απευθύνεται σε δίκτυα ελεγμένα από τους αρμόδιους φορείς για την καταλληλότητα χρήσης τους, τα οποία θεωρούνται ασφαλή, εκτός ελαχίστων περιπτώσεων βλαβών, επιμολύνσεων ή υποχλωρίωσης του νερού.

Η τιμή περιλαμβάνει τη συσκευή, τα εξαρτήματα και τη φύσιγγα Aquarius K5+.

Αναζητήστε τα Αυθεντικά Φίλτρα Aquarius !

Διαστάσεις : 32 cm ύψος * 6,8 cm πλάτος