Φίλτρο Aquarius Α5 Άνω & Κάτω Πάγκου

95,00 

Διαστάσεις : 32 cm ύψος * 6,8 cm πλάτος

Προσθήκη στα Αγαπημένα
Προσθήκη στα Αγαπημένα

Ανήκετε στους ανθρώπους που τα θέλουν όλα;

Το Aquarius A5 Άνω και Κάτω πάγκου σας δίνει τη δυνατότητα αυτή! Συσκευή από ανοξείδωτο ατσάλι, με 25 χρόνια εγγύηση καλής λειτουργίας, συνοδευόμενη με όλα τα εξαρτήματα που απαιτούνται για τη μετατροπή του σε άνω ή κάτω πάγκου σας δίνει την ευχέρεια να την τοποθετήσετε σε λίγα μόνο λεπτά δίπλα στη βρύση σας ή κάτω από το νεροχύτη σας, ανάλογα τις ανάγκες σας.

Τι την κάνει να ξεχωρίζει;

  • Το κεραμικό υλικό της φύσιγγας στα 0,5 microns μπορεί να κατακρατά τους παθογόνους μικροοργανισμούς και τα βακτήρια που τυχόν βρεθούν στο νερό, ιζήματα, λάσπες, σκουριές κτλ ενώ εσωτερικά του κεραμικού ο συμπαγής, ενεργός άνθρακας από κέλυφος καρύδας κατακρατά το χλώριο και σε ικανοποιητικό βαθμό αν υπάρξουν στο νερό, φυτοφάρμακα, φαινόλες, βαρέα μέταλλα και ενώσεις που λειτουργούν επιβαρυντικά για την υγεία, ενώ δεν μας στερεί όλα τα απαραίτητα μέταλλα και ιχνοστοιχεία του νερού που λειτουργούν ευεργετικά για τον οργανισμό μας. Το φίλτρο διαρκεί για 12 μήνες ή 8.200 λίτρα νερού, όποιο έρθει πρώτο.
  • Η συσκευή, από ανοξείδωτο ατσάλι είναι ιδιαίτερα ανθεκτική και κομψή ενώ η μόνη συντήρηση που χρειάζεται είναι απλός καθαρισμός με πανί. Έχει εγγύηση καλής λειτουργίας 25 έτη και η συσκευασία που παραλαμβάνετε περιέχει τα απαραίτητα αξεσουάρ για την μετατροπή της σε άνω ή κάτω πάγκου : βρυσάκι και λάστιχο με βαλβίδα επιλογής φιλτραρισμένου ή αφιλτράριστου νερού ως άνω πάγκου, σπιράλ, σωλήνα και έξτρα βρυσάκι για τη μετατροπή σε κάτω πάγκου. Τοποθετείται πανεύκολα σε κάθε τύπο βρύσης.

Το φίλτρο Aquarius A5 άνω και κάτω πάγκου της  Filtrhellas είναι ελεγμένο από το Διεθνές Πανεπιστήμιο της Ελλάδος που πιστοποιεί την ποσόστωση της κατακράτησης όλων των βλαβερών ουσιών.

Το φίλτρο νερού Aquarius Α5 άνω και κάτω πάγκου απευθύνεται σε δίκτυα ελεγμένα από τους αρμόδιους φορείς για την καταλληλότητα χρήσης τους, τα οποία θεωρούνται ασφαλή, εκτός ελαχίστων περιπτώσεων βλαβών, επιμολύνσεων ή υποχλωρίωσης του νερού.

Συνίσταται η αποφυγή χρήσης ζεστού νερού, άνω των 38 ° C, γιατί οδηγεί στην καταστροφή της φύσιγγας και των υλικών συγκόλλησης της.

Αναζητήστε τα Αυθεντικά Φίλτρα Aquarius !

Διαστάσεις : 32 cm ύψος * 6,8 cm πλάτος