Φίλτρο Aquarius Α5 Κάτω Πάγκου

90,00 

Διαστάσεις : 32 cm ύψος * 6,8 cm πλάτος

Προσθήκη στα Αγαπημένα
Προσθήκη στα Αγαπημένα

Επιθυμείτε τα οφέλη του καθαρού νερού, αλλά δεν έχετε χώρο στον πάγκο της κουζίνας;

Έχετε βρύση τύπου ντουζ και δε μπορείτε να τοποθετήσετε φίλτρο;

Η Filtrhellas σας έχει τη λύση!

Τοποθετήστε τη συσκευή Aquarius A5 κάτω πάγκου σε λίγα μόνο λεπτά κάτω από τον πάγκο της κουζίνας σας και απολαύστε όλο το κρύο νερό σας, φιλτραρισμένο και καθαρό για 12 μήνες ή 8.200 λίτρα νερού, όποιο έρθει πρώτο.

Η συσκευή από ανοξείδωτο ατσάλι είναι ιδιαίτερα ανθεκτική και κομψή ώστε να μην καταλαμβάνει χώρο, ενώ η μόνη συντήρηση που χρειάζεται είναι απλός καθαρισμός με πανί. Στη συσκευασία θα παραλάβετε τη συσκευή, το φίλτρο, τη βάση στήριξης, δύο σπιράλ 50cm και ένα συνδετήρα – μούφα σύνδεσης.

Το κεραμικό υλικό της φύσιγγας στα 0,5 microns μπορεί να κατακρατά τους παθογόνους μικροοργανισμούς και τα βακτήρια που τυχόν βρεθούν στο νερό, ιζήματα, λάσπες, σκουριές κτλ ενώ εσωτερικά του κεραμικού ο συμπαγής, ενεργός άνθρακας από κέλυφος καρύδας κατακρατά το χλώριο και σε ικανοποιητικό βαθμό αν υπάρξουν στο νερό, φυτοφάρμακα, φαινόλες, βαρέα μέταλλα και ενώσεις που λειτουργούν επιβαρυντικά για την υγεία, ενώ δεν μας στερεί όλα τα απαραίτητα μέταλλα και ιχνοστοιχεία του νερού που λειτουργούν ευεργετικά για τον οργανισμό μας.

Το φίλτρο Aquarius A5 της  Filtrhellas είναι ελεγμένο από το Διεθνές Πανεπιστήμιο της Ελλάδος που πιστοποιεί την ποσόστωση της κατακράτησης όλων των βλαβερών ουσιών.

Το φίλτρο νερού Aquarius Α5 απευθύνεται σε δίκτυα ελεγμένα από τους αρμόδιους φορείς για την καταλληλότητα χρήσης τους, τα οποία θεωρούνται ασφαλή, εκτός ελαχίστων περιπτώσεων βλαβών, επιμολύνσεων ή υποχλωρίωσης του νερού.

Αναζητήστε τα Αυθεντικά Φίλτρα Aquarius !

Διαστάσεις : 32 cm ύψος * 6,8 cm πλάτος