Διπλό Φίλτρο Aquarius Α9 Άνω Πάγκου

135,00 

Διαστάσεις: 26 cm μήκος * 11 cm πλάτος * 33 cm ύψος

Προσθήκη στα Αγαπημένα
Προσθήκη στα Αγαπημένα

Βάσει μελετών υπάρχουν περιοχές με πιο επιβαρυμένο νερό, είτε λόγω ύπαρξης περισσότερων του φυσιολογικού αλάτων (πολύ σκληρό νερό) ή εξαιτίας λιπασμάτων γεμάτων νιτρικές ενώσεις.  Εάν κατοικείτε σε μία τέτοια περιοχή, αλλά έχετε μεγάλη οικογένεια, αυξημένες ανάγκες σε νερό ή θέλετε να καλύψετε τις ανάγκες του γραφείου, της επιχείρησης ή της μονάδας σας το διπλό φίλτρο άνω πάγκου Aquarius Α9 της Filtrhellas  είναι η λύση!

Συσκευή με δύο καμπάνες από ABS, BPA free, ελαφριά αλλά παράλληλα ανθεκτική με ενσωματωμένο βρυσάκι εξόδου φιλτραρισμένου νερού και διακόπτη επιλογής φιλτραρισμένου ή αφιλτράριστου νερού, η οποία καθαρίζεται πανεύκολα με ένα νωπό πανί. Τοποθετείται σχεδόν σε κάθε τύπο βρύσης(εξαιρούνται βρύσες τύπου ντουζ).

Εσωτερικά, είναι τοποθετημένες δύο κεραμικές  φύσιγγες στα 0,5 microns ώστε να  κατακρατούν τους παθογόνους μικροοργανισμούς και τα βακτήρια που τυχόν βρεθούν στο νερό, ιζήματα, λάσπες, σκουριές και άλλα οπτικά εμφανή υλικά. Η μία φύσιγγα περιέχει εσωτερικά του κεραμικού υλικού συμπαγή, ενεργό άνθρακα από κέλυφος καρύδας για την πλήρη και αποτελεσματική κατακράτηση του χλωρίου και σε ικανοποιητικό βαθμό αν υπάρξουν στο νερό, φυτοφάρμακα, φαινόλες, βαρέα μέταλλα και ενώσεις που λειτουργούν επιβαρυντικά για την υγεία, ενώ δεν μας στερεί όλα τα απαραίτητα μέταλλα και ιχνοστοιχεία του νερού που λειτουργούν ευεργετικά για τον οργανισμό μας. Η δεύτερη φύσιγγα περιέχει εσωτερικά του κεραμικού υλικού ρητίνη, είτε αποσκλήρυνσης είτε συγκράτησης νιτρικών, ανάλογα τις ανάγκες που υπάρχουν. Η δεύτερη φύσιγγα μπορεί επίσης να περιέχει κεραμικό φίλτρο με ενεργό ανθράκα σε περίπτωση που η ανάγκη για χρήση διπλής στοιβάδας άνθρακα κριθεί απαραίτητη.

Η διάρκεια ζωής στις φύσιγγες είναι  για 12 μήνες ή 10.300 λίτρα νερού, όποιο έρθει πρώτο. Η ποσότητα του νερού που μπορεί να φιλτραριστεί από το διπλό φίλτρο άνω πάγκου Aquarius Α9 είναι ικανή να καλύψει τις ανάγκες οποιασδήποτε μεγάλης οικογένειας ή μονάδας.

Το φίλτρο νερού Aquarius Α9 άνω πάγκου, απευθύνεται σε δίκτυα ελεγμένα από τους αρμόδιους φορείς για την καταλληλότητα χρήσης τους, τα οποία θεωρούνται ασφαλή, εκτός ελαχίστων περιπτώσεων βλαβών, επιμολύνσεων ή υποχλωρίωσης του νερού.

Συνίσταται η αποφυγή χρήσης ζεστού νερού, άνω των 38 ° C, γιατί οδηγεί στην καταστροφή της φύσιγγας και των υλικών συγκόλλησης της.

Αναζητήστε τα Αυθεντικά Φίλτρα Aquarius !

Διαστάσεις : 26 cm μήκος * 11 cm πλάτος * 33 cm ύψος