Φίλτρο Μπάνιου Aquarius Μ1

25,00 

Διαστάσεις : 12,1 cm ύψος * 8,4 cm πλάτος

Προσθήκη στα Αγαπημένα
Προσθήκη στα Αγαπημένα

Εσείς γνωρίζατε ότι μπορείτε να απολαύσετε το μπάνιο σας, χωρίς χλώριο;

Με το φίλτρο μπάνιου Aquarius M1 της Filtrhellas, μπορείτε!

Συσκευή από ABS, BPA free για την ελαχιστοποίηση βάρους στη βάση της ντουζιέρας σας, συνδέεται πολύ εύκολα τοποθετώντας τη, μεταξύ της εξόδου του νερού και του σπιράλ της ντουζιέρας.

Το φίλτρο εσωτερικά της συσκευής είναι 6 σταδίων για να κατακρατά αποτελεσματικά όλες τις ενώσεις που είναι καλό να αποφεύγουμε :

  • Πλέγμα από ανοξείδωτο ατσάλι για την κατακράτηση ιζήματος ή χωμάτων.
  • PP υψηλής συμπύκνωσης ώστε οι μικροπόροι του να συγκρατούν μικρότερα ορατά σωματίδια λάσπης και βρωμιάς.
  • Άλας του ασβεστίου, το οποίο κατακρατά αποτελεσματικά το χλώριο, τόσο στο κρύο όσο και στο ζεστό νερό.
  • KDF – 55 (κράμα χαλκού – ψευδαργύρου), για την ποιοτική απομάκρυνση του χλωρίου ακόμη και σε πολύ υψηλές θερμοκρασίες και εάν βρεθούν στο νερό, βαρέα μέταλλα. Το αντιμικροβιακό κράμα βοηθά επίσης στην αποστείρωση του φίλτρου και τη θανάτωση παθογόνων μικροοργανισμών σε περίπτωση που υπάρξουν στο νερό.
  • Ενεργός άνθρακας, για την απομάκρυνση του χλωρίου, τριαλομεθανίων και άλλων οργανικών ενώσεων που μπορεί να υπάρξουν στο νερό.
  • PP υψηλής συμπύκνωσης για την αποτελεσματική συγκράτηση των σταδίων φίλτρανσης και την παράλληλη κατακράτηση πολύ μικρών ορατών σωματιδίων.

Με την τοποθέτηση του φίλτρου μπάνιου Aquarius Μ1 μπορείτε να απολαμβάνετε για 6 μήνες χρήσης καθαρό νερό στο μπάνιο σας!

Το φίλτρο μπάνιου Aquarius Μ1, απευθύνεται σε δίκτυα ελεγμένα από τους αρμόδιους φορείς για την καταλληλότητα χρήσης τους, τα οποία θεωρούνται ασφαλή, εκτός ελαχίστων περιπτώσεων βλαβών, επιμολύνσεων ή υποχλωρίωσης του νερού.

Αναζητήστε τα Αυθεντικά Φίλτρα Aquarius !

Διαστάσεις : 12,1 cm ύψος * 8,4 cm πλάτος