Ορειχάλκινο Αυτοκαθαριζόμενο Φίλτρο Κεντρικής Παροχής

40,00 

Προσθήκη στα Αγαπημένα
Προσθήκη στα Αγαπημένα

Το αυτοκαθαριζόμενο φίλτρο κεντρικής παροχής της Aquarius είναι το φίλτρο κεντρικής παροχής που θα σας μείνει για μια ζωή!

Συσκευή με ορειχάλκινη κεφαλή για την αποστείρωση της συσκευής, με σίτα από ανοξείδωτο ατσάλι για το χειροκίνητο καθαρισμό της συσκευής. Έχει διάφανο περίβλημα για τη διευκόλυνση του οπτικού ελέγχου της συγκέντρωσης των ιζημάτων στη σίτα, ενώ παράλληλα είναι εξοπλισμένη με ειδική ξύστρα, η οποία περιστρεφόμενη αποβάλλει τις ακαθαρσίες που έχουν συγκεντρωθεί στην επιφάνεια της σίτας.

Στο κάτω μέρος της συσκευής υπάρχει διακόπτης (βαλβίδα εκκένωσης). Ανοίγοντας το διακόπτη και περιστρέφοντας τη βάση ώστε να περιστραφεί η ξύστρα, αποβάλλονται τα συγκεντρωμένα ιζήματα και η συσκευή είναι εκ νέου έτοιμη προς χρήση. Έτσι αποβάλλονται τα ιζήματα, χωρίς να χρειαστεί να αφαιρέσετε τη σίτα.

Στη συσκευασία περιλαμβάνονται επίσης βάσης στήριξης, ρακόρ σύνδεσης για την εφαρμογή σε διαφορετικές διαστάσεις σωληνώσεων και κλειδί.

Πίεση λειτουργίας : 1 – 8 bar

Θερμοκρασία : 5 -40 °C

Συνήθης ροή : 2,6 – 4,2 m³ / h

Το αυτοκαθαριζόμενο φίλτρο κεντρικής παροχής Aquarius απευθύνεται σε δίκτυα ελεγμένα από τους αρμόδιους φορείς για την καταλληλότητα χρήσης τους.

Αναζητήστε τα αυθεντικά φίλτρα Aquarius!