Ανταλλακτικό Φίλτρο Aquarius Κ8

49,00 

Διαστάσεις : 24,9 εκ. Ύψος * 6,9 εκ. Πλάτος

Προσθήκη στα Αγαπημένα
Προσθήκη στα Αγαπημένα

Ανταλλακτικό φίλτρο Κ8 Aquarius της Filtrhellas για τη συσκευή Aquarius Α8, καθώς και ως πρώτη φύσιγγα στις συσκευές Α9 και Α10.

Κεραμική φύσιγγα στα 0,5 microns με μικροπόρους ώστε να συγκρατεί αποτελεσματικά ιζήματα, λάσπες, σκουριές αλλά και εάν βρεθούν στο νερό παθογόνοι μικροοργανισμοί. Εσωτερικά της κεραμικής φύσιγγας ο συμπαγής, ενεργός άνθρακας από κέλυφος καρύδας  κατακρατά το χλώριο και σε ικανοποιητικό βαθμό αν υπάρξουν στο νερό, φυτοφάρμακα, φαινόλες, βαρέα μέταλλα και ενώσεις που λειτουργούν επιβαρυντικά για την υγεία, ενώ δεν μας στερεί όλα τα απαραίτητα μέταλλα και ιχνοστοιχεία του νερού που λειτουργούν ευεργετικά για τον οργανισμό μας. Το ανταλλακτικό φίλτρο Aquarius K8 της  Filtrhellas είναι ελεγμένο από το Διεθνές Πανεπιστήμιο της Ελλάδος που πιστοποιεί την ποσόστωση της κατακράτησης όλων των βλαβερών ουσιών.

Η διάρκεια ζωής του φίλτρου είναι 12 μήνες  ή 10.300 λίτρα νερό, όποιο έρθει πρώτο, ενώ καθαρίζεται πανεύκολα κατά τη διάρκεια των 12 μηνών με την σκληρή πλευρά από ένα σφουγγάρι πιάτων. Η τοποθέτηση και η αντικατάσταση γίνονται σε ένα μόλις λεπτό, απλά αφαιρώντας την παλιά φύσιγγα και τοποθετώντας την νέα.

Το ανταλλακτικό φίλτρο νερού Aquarius Κ8 απευθύνεται σε δίκτυα ελεγμένα από τους αρμόδιους φορείς για την καταλληλότητα χρήσης τους, τα οποία θεωρούνται ασφαλή, εκτός ελαχίστων περιπτώσεων βλαβών, επιμολύνσεων ή υποχλωρίωσης του νερού.

Συνίσταται η αποφυγή χρήσης ζεστού νερού, άνω των 38 ° C, γιατί οδηγεί στην καταστροφή της φύσιγγας και των υλικών συγκόλλησης της.

Αναζητήστε τα αυθεντικά ανταλλακτικά Aquarius!

Διαστάσεις : 24,9 εκ. Ύψος * 6,9 εκ. Πλάτος