Ανταλλακτικό Φίλτρο Aquarius K5 με Ρητίνη Νιτρικών

39,00 

Διαστάσεις : 25 εκ. Ύψος * 5 εκ. Πλάτος

Προσθήκη στα Αγαπημένα
Προσθήκη στα Αγαπημένα

Ανταλλακτική φύσιγγα Aquarius με ρητίνη κατακράτησης νιτρικών από τη Filtrhellas για τις συσκευές Α6 και Α7 (άνω πάγκου, κάτω πάγκου, άνω και κάτω πάγκου).

Συμβατή φύσιγγα και σε αλλες διπλές ή τριπλές ανοξείδωτες συσκευές της αγοράς.

Κεραμική φύσιγγα στα 0,5 microns με μικροπόρους ώστε να συγκρατεί αποτελεσματικά ιζήματα, λάσπες, σκουριές αλλά και εάν βρεθούν στο νερό παθογόνοι μικροοργανισμοί. Εσωτερικά της κεραμικής φύσιγγας βρίσκεται ρητίνη κατακράτησης νιτρικών ενώσεων, εξαιρετικής ποιότητας.

Το κεραμικό φίλτρο Aquarius με ρητίνη νιτρικών διαρκεί για 12 μήνες χρήσης εφόσον στο διάστημα αυτό πραγματοποιηθεί αναγέννηση της ρητίνης ανά 400 περίπου λίτρα νερό.

Η τοποθέτηση και η αντικατάσταση γίνονται σε ένα μόλις λεπτό, απλά ξεβιδώνοντας την παλιά φύσιγγα και τοποθετώντας την νέα.

Το ανταλλακτικό φίλτρο νερού Aquarius με ρητίνη νιτρικών απευθύνεται σε δίκτυα ελεγμένα από τους αρμόδιους φορείς για την καταλληλότητα χρήσης τους, τα οποία θεωρούνται ασφαλή, εκτός ελαχίστων περιπτώσεων βλαβών, επιμολύνσεων ή υποχλωρίωσης του νερού.

Συνίσταται η αποφυγή χρήσης ζεστού νερού, άνω των 38 ° C, γιατί οδηγεί στην καταστροφή της φύσιγγας και των υλικών συγκόλλησης της.

Αναζητήστε τα αυθεντικά ανταλλακτικά Aquarius!

Διαστάσεις : 25 εκ. Ύψος * 5 εκ. Πλάτος