Προσφορά!

Τριπλό Φίλτρο Aquarius Α7 Άνω & Κάτω Πάγκου

Original price was: 213,00 €.Η τρέχουσα τιμή είναι: 198,00 €.

Διαστάσεις : 26 cm μήκος * 7 cm πλάτος * 32 cm ύψος

Προσθήκη στα Αγαπημένα
Προσθήκη στα Αγαπημένα

Εάν ανήκετε στους ανθρώπους που τα θέλουν όλα, αλλά κατοικείτε σε περιοχή με ιδιαίτερα επιβαρυμένο νερό, είτε εξαιτίας της υπερβολικής ποσότητας αλάτων (πολύ σκληρό νερό) είτε εξαιτίας λιπασμάτων γεμάτων νιτρικών ενώσεων και οι ανάγκες σας είναι ιδιαίτερα αυξημένες, το τριπλό φίλτρο άνω και κάτω πάγκου Aquarius Α7 της Filtrhellas, είναι κατασκευασμένο για να εξυπηρετήσει κάθε σας ανάγκη!

Συσκευή με τρεις καμπάνες από ανοξείδωτο ατσάλι, ιδιαίτερα ανθεκτική και κομψή ώστε να μην καταλαμβάνει πολύ χώρο επάνω στον πάγκο της κουζίνας σας ή κάτω από το νεροχύτη, σας προσφέρεται με εγγύηση 25 ετών καλής λειτουργίας, ενώ συντηρείται πανεύκολα εάν καθαριστεί με ένα νωπό πανί. Η συσκευή συνοδεύεται με όλα τα εξαρτήματα που απαιτούνται για τη μετατροπή της σε άνω ή κάτω πάγκου, σας δίνει την ευχέρεια να την τοποθετήσετε σε λίγα μόνο λεπτά δίπλα στη βρύση σας ή κάτω από το νεροχύτη σας, ανάλογα τις ανάγκες σας. Τοποθετείται πανεύκολα σε κάθε τύπο βρύσης.

Εσωτερικά, είναι τοποθετημένες τρεις κεραμικές  φύσιγγες στα 0,5 microns ώστε να  κατακρατούν τους παθογόνους μικροοργανισμούς και τα βακτήρια που τυχόν βρεθούν στο νερό, ιζήματα, λάσπες, σκουριές και άλλα οπτικά εμφανή υλικά. Η μία φύσιγγα περιέχει εσωτερικά του κεραμικού υλικού συμπαγή, ενεργό άνθρακα από κέλυφος καρύδας για την πλήρη και αποτελεσματική κατακράτηση του χλωρίου και σε ικανοποιητικό βαθμό αν υπάρξουν στο νερό, φυτοφάρμακα, φαινόλες, βαρέα μέταλλα και ενώσεις που λειτουργούν επιβαρυντικά για την υγεία, ενώ δεν μας στερεί όλα τα απαραίτητα μέταλλα και ιχνοστοιχεία του νερού που λειτουργούν ευεργετικά για τον οργανισμό μας. Η δεύτερη και η τρίτη φύσιγγα περιέχουν εσωτερικά του κεραμικού υλικού ρητίνη, είτε αποσκλήρυνσης είτε συγκράτησης νιτρικών, είτε και τις δύο, ανάλογα τις ανάγκες που υπάρχουν. Η δεύτερη φύσιγγα μπορεί να περιέχει κεραμικό φίλτρο με ενεργό άνθρακα (όμοια με την πρώτη) σε περίπτωση που η ανάγκη για χρήση διπλής στοιβάδας άνθρακα κριθεί απαραίτητη.

Η διάρκεια ζωής στις φύσιγγες είναι  για 12 μήνες ή 8.200 λίτρα νερού, όποιο έρθει πρώτο. Το φίλτρο νερού Aquarius Α7 άνω και κάτω πάγκου, απευθύνεται σε δίκτυα ελεγμένα από τους αρμόδιους φορείς για την καταλληλότητα χρήσης τους, τα οποία θεωρούνται ασφαλή, εκτός ελαχίστων περιπτώσεων βλαβών, επιμολύνσεων ή υποχλωρίωσης του νερού.

Συνίσταται η αποφυγή χρήσης ζεστού νερού, άνω των 38 ° C, γιατί οδηγεί στην καταστροφή της φύσιγγας και των υλικών συγκόλλησης της.

Αναζητήστε τα Αυθεντικά Φίλτρα Aquarius !

Διαστάσεις : 26 cm μήκος * 7 cm πλάτος * 32 cm ύψος