Ανταλλακτικό Φίλτρο Aquarius K8 με Ρητίνη Αποσκλήρυνσης (Αλάτων)

49,00 

Διαστάσεις : 24,9 εκ. Ύψος * 6,9 εκ. Πλάτος

Προσθήκη στα Αγαπημένα
Προσθήκη στα Αγαπημένα

Ανταλλακτική φύσιγγα Aquarius με ρητίνη αποσκλήρυνσης από τη Filtrhellas για τις συσκευές Α9 και Α10.

Συμβατή φύσιγγα και σε άλλες διπλές ή τριπλές ανοξείδωτες συσκευές της αγοράς.

Κεραμική φύσιγγα στα 0,5 microns με μικροπόρους ώστε να συγκρατεί αποτελεσματικά ιζήματα, λάσπες, σκουριές αλλά και εάν βρεθούν στο νερό παθογόνοι μικροοργανισμοί. Εσωτερικά της κεραμικής φύσιγγας βρίσκεται ρητίνη αποσκλήρυνσης, εξαιρετικής ποιότητας για την αποτελεσματική διάσπαση των αλάτων ασβεστίου και μαγνησίου που επικάθονται στα σκεύη.

Το κεραμικό φίλτρο Aquarius με ρητίνη αποσκλήρυνσης διαρκεί για 12 μήνες χρήσης εφόσον στο διάστημα αυτό πραγματοποιηθεί αναγέννηση της ρητίνης ανά 400 περίπου λίτρα νερό.

Η τοποθέτηση και η αντικατάσταση γίνονται σε ένα μόλις λεπτό, απλά ξεβιδώνοντας την παλιά φύσιγγα και τοποθετώντας την νέα.

Το ανταλλακτικό φίλτρο νερού Aquarius με ρητίνη αποσκλήρυνσης απευθύνεται σε δίκτυα ελεγμένα από τους αρμόδιους φορείς για την καταλληλότητα χρήσης τους, τα οποία θεωρούνται ασφαλή, εκτός ελαχίστων περιπτώσεων βλαβών, επιμολύνσεων ή υποχλωρίωσης του νερού.

Συνίσταται η αποφυγή χρήσης ζεστού νερού, άνω των 38 ° C, γιατί οδηγεί στην καταστροφή της φύσιγγας και των υλικών συγκόλλησης της.

Διαστάσεις : 24,9 εκ. Ύψος * 6,9 εκ. Πλάτος