Φίλτρο Aquarius Α5 Άνω Πάγκου

70,00 

Διαστάσεις : 32 cm ύψος * 6,8 cm πλάτος

Προσθήκη στα Αγαπημένα
Προσθήκη στα Αγαπημένα

Ποιος είπε ότι το ποιοτικό νερό πρέπει να είναι ακριβό;

Τοποθετήστε μια συσκευή Aquarius Α5 της Filtrhellas επάνω στον πάγκο της κουζίνας σας και με λίγα cents του ευρώ ξεγνοιάστε μια για πάντα! Συσκευή από ανοξείδωτο ατσάλι με 25 χρόνια εγγύηση καλής λειτουργίας και εσωτερικά κεραμική φύσιγγα με ενεργό άνθρακα καρύδας. Η συσκευή διαθέτει διακόπτη επιλογής φιλτραρισμένου ή αφιλτράριστου νερού, ώστε να επιλέγετε εσείς τη χρήση που θέλετε να κάνετε. Τοποθετείται σχεδόν σε κάθε τύπο βρύσης(εξαιρούνται βρύσες τύπου ντουζ).

Το κεραμικό υλικό της φύσιγγας στα 0,5 microns μπορεί να κατακρατά τους παθογόνους μικροοργανισμούς και τα βακτήρια που τυχόν βρεθούν στο νερό, ιζήματα, λάσπες, σκουριές κτλ ενώ εσωτερικά του κεραμικού ο συμπαγής, ενεργός, άνθρακας από κέλυφος καρύδας κατακρατά το χλώριο και σε ικανοποιητικό βαθμό αν υπάρξουν στο νερό, φυτοφάρμακα, φαινόλες, βαρέα μέταλλα και ενώσεις που λειτουργούν επιβαρυντικά για την υγεία, ενώ δεν μας στερεί όλα τα απαραίτητα μέταλλα και ιχνοστοιχεία του νερού που λειτουργούν ευεργετικά για τον οργανισμό μας. Το φίλτρο Aquarius A5 της  Filtrhellas είναι ελεγμένο από το Διεθνές Πανεπιστήμιο της Ελλάδος που πιστοποιεί την ποσόστωση της κατακράτησης όλων των βλαβερών ουσιών.

Η συσκευή, από ανοξείδωτο ατσάλι είναι ιδιαίτερα ανθεκτική και η μόνη συντήρηση που χρειάζεται είναι απλός καθαρισμός με πανί, ενώ το κεραμικό φίλτρο του οποίου οι πόροι είναι στα 0,5 microns, διαρκεί για 12 μήνες ή 8.200 λίτρα νερού, όποιο έρθει πρώτο. Το φίλτρο νερού Aquarius Α5 άνω πάγκου, απευθύνεται σε δίκτυα ελεγμένα από τους αρμόδιους φορείς για την καταλληλότητα χρήσης τους, τα οποία θεωρούνται ασφαλή, εκτός ελαχίστων περιπτώσεων βλαβών, επιμολύνσεων ή υποχλωρίωσης του νερού.

Συνίσταται η αποφυγή χρήσης ζεστού νερού, άνω των 38 ° C, γιατί οδηγεί στην καταστροφή της φύσιγγας και των υλικών συγκόλλησης της.

Αναζητήστε τα Αυθεντικά Φίλτρα Aquarius !

Διαστάσεις : 32 cm ύψος * 6,8 cm πλάτος