Φίλτρο πλυντηρίου

15,00 

Διαστάσεις : 13 εκ. Ύψος * 6,6 εκ. Πλάτος

Προσθήκη στα Αγαπημένα
Προσθήκη στα Αγαπημένα

Φίλτρο πλυντηρίου με πολυφωσφατικούς κρυστάλλους χαλαζία

Συσκευή φίλτρου για το πλυντήριο ρούχων ή πιάτων ή ακόμη και για το θερμοσίφωνα με πολυφωσφατικούς κρυστάλλους χαλαζία για τη μείωση της σκληρότητας του νερού. Τοποθετείται στην παροχή του νερού και προστατεύει τις συσκευές σας από τη συσσώρευση αλάτων, τα σκεύη από στίγματα, ενώ παράλληλα αυξάνει την αποτελεσματικότητα του απορρυπαντικού κατά 35%.

Η συσκευή, από ABS για την ελαχιστοποίηση του βάρους συνδέεται απευθείας στην παροχή του νερού και είναι επαναχρησιμοποιούμενη αφού αντικαθίστανται μόνο οι κρύσταλλοι μετά το πέρας της λειτουργικότητάς τους.

Οι κρύσταλλοι πολυφωσφορικού άλατος έχουν την ιδιότητα να διασπούν τα άλατα που επικάθονται στις σωληνώσεις και τις συσκευές, να αποτρέπουν τη δημιουργία λευκών στιγμάτων στα σκεύη και τα είδη υγιεινής και να διευκολύνουν τη δράση του απορρυπαντικού.

Το φίλτρο πλυντηρίου Aquarius, απευθύνεται σε δίκτυα ελεγμένα από τους αρμόδιους φορείς για την καταλληλότητα χρήσης τους, τα οποία θεωρούνται ασφαλή, εκτός ελαχίστων περιπτώσεων βλαβών, επιμολύνσεων ή υποχλωρίωσης του νερού.

Αναζητήστε τα Αυθεντικά Φίλτρα Aquarius !

Διαστάσεις : 13 εκ. Ύψος * 6,6 εκ. Πλάτος