Φίλτρο Aquarius Α8 Άνω Πάγκου

78,00 

Διαστάσεις : 13cm μήκος * 11 cm πλάτος * 33 cm ύψος

Προσθήκη στα Αγαπημένα
Προσθήκη στα Αγαπημένα

Το φίλτρο νερού Aquarius Α8 κατασκευάστηκε για εσάς που έχετε μεγάλη οικογένεια, αυξημένες ανάγκες σε νερό ή θέλετε να καλύψετε τις ανάγκες του γραφείου, της επιχείρησης ή της μονάδας σας.

Τοποθετήστε μια συσκευή Aquarius Α8 της Filtrhellas επάνω στον πάγκο και με λίγα cents του ευρώ ξεγνοιάστε μια για πάντα! Συσκευή από ABS, BPA free ,ελαφριά αλλά παράλληλα ανθεκτική με ενσωματωμένο βρυσάκι εξόδου φιλτραρισμένου νερού και διακόπτη επιλογής φιλτραρισμένου ή αφιλτράριστου νερού, η οποία καθαρίζεται πανεύκολα με ένα νωπό πανί. Τοποθετείται σχεδόν σε κάθε τύπο βρύσης(εξαιρούνται βρύσες τύπου ντουζ).

Το πιο σημαντικό όμως είναι το φίλτρο που περιέχει εσωτερικά η συσκευή. Κεραμικό φίλτρο στα 0,5 microns το οποίο μπορεί να κατακρατά τους παθογόνους μικροοργανισμούς και τα βακτήρια που τυχόν βρεθούν στο νερό, ιζήματα, λάσπες, σκουριές κτλ ενώ εσωτερικά του κεραμικού ο συμπαγής, ενεργός άνθρακας από κέλυφος καρύδας κατακρατά το χλώριο και σε ικανοποιητικό βαθμό αν υπάρξουν στο νερό, φυτοφάρμακα, φαινόλες, βαρέα μέταλλα και ενώσεις που λειτουργούν επιβαρυντικά για την υγεία, ενώ δεν μας στερεί όλα τα απαραίτητα μέταλλα και ιχνοστοιχεία του νερού που λειτουργούν ευεργετικά για τον οργανισμό μας. Η διάρκεια ζωής του φίλτρου είναι 12 μήνες  ή 10.300 λίτρα νερό, όποιο έρθει πρώτο.

Το φίλτρο άνω πάγκου Aquarius A8 της  Filtrhellas είναι ελεγμένο από το Διεθνές Πανεπιστήμιο της Ελλάδος που πιστοποιεί την ποσόστωση της κατακράτησης όλων των βλαβερών ουσιών και απευθύνεται σε δίκτυα ελεγμένα από τους αρμόδιους φορείς για την καταλληλότητα χρήσης τους, τα οποία θεωρούνται ασφαλή, εκτός ελαχίστων περιπτώσεων βλαβών, επιμολύνσεων ή υποχλωρίωσης του νερού.

Συνίσταται η αποφυγή χρήσης ζεστού νερού, άνω των 38 ° C, γιατί οδηγεί στην καταστροφή της φύσιγγας και των υλικών συγκόλλησης της.

Αναζητήστε τα Αυθεντικά Φίλτρα Aquarius !

Διαστάσεις : 13cm μήκος * 11 cm πλάτος * 33 cm ύψος